Vinduet Begrænsning for brug af program

Vis alle | Skjul alle

I dette vindue kan du pålægge begrænsninger for brugstiden for et bestemt program.

I afsnittet Hverdage kan du begrænse programbrugstiden på hverdage.

Tillad adgang i ikke mere end <N> Hours om dagen

I afsnittet Weekender kan du begrænse programbrugstiden i weekenden.

Tillad adgang i ikke mere end <N> Hours om dagen

I afsnittet Pause kan du konfigurere midlertidig blokering af adgang til programmet i løbet af dagen.

Tag en pause hver <N> i <N> minutter

Afsnittet Nøjagtig brugstid viser en tabel over programbrugstid. Ved hjælp af denne tabel kan du konfigurere en timeinddelt tidsplan for brug af programmet i løbet af ugen.

Tabel for programbrugstid